♡ BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila!
HITRA DOSTAVA 1 - 2 delovna dni.

Kolačići i druge tehnologije

Administrator koristi kolačiće (cookies), odnosno male tekstualne informacije koje se pohranjuju na krajnjem uređaju korisnika (primjerice, računalo, tablet, pametni telefon). Kolačiće je moguće pročitati putem teleinformatičkog sustava administratora. Administrator pohranjuje kolačiće na krajnjem uređaju korisnika, a zatim pristupa informacijama sadržanim u njima u statističke svrhe, marketinške svrhe (remarketing) te kako bi osigurao ispravno funkcioniranje stranice.

Administrator obavještava korisnika o mogućnosti konfiguracije internetskog preglednika koja sprječava pohranu kolačića na krajnjem uređaju korisnika. U takvim situacijama, korištenje stranice može biti otežano za korisnika. Također, korisnik može izbrisati kolačiće nakon što ih administrator zabilježi, putem odgovarajućih funkcija internetskog preglednika, programa predviđenih u tu svrhu ili korištenjem alata dostupnih unutar operativnog sustava koji korisnik upotrebljava.

Administrator informira korisnika da koristi sljedeće tehnologije za praćenje aktivnosti korisnika unutar stranice i prikupljanje kolačića:

Google Analytics praćenje koda: U svrhu analize statistika stranice; korištenje usluga Google Analytics uključuje implementaciju praćenja koda (tracking code) na stranici, koji se osigurava od strane Googlea. Taj kod temelji se na kolačićima, ali može koristiti i druge tehnologije za praćenje. Prikupljene informacije su potpuno anonimne i ne omogućuju identifikaciju korisnika. Google Analytics prikuplja demografske podatke i podatke o interesima.

Facebook piksel: U svrhu upravljanja oglasima na Facebooku i provođenja remarketing aktivnosti, administrator koristi praćenje koda dostavljenog od strane Hotjar Ltd, koji prati i snima ponašanje korisnika na stranici. Ovaj alat bilježi podatke o ponašanju korisnika, kao što su navigacija, skrolanje stranice, kretanje kursora, te prikuplja informacije o lokaciji, korištenom uređaju, operativnom sustavu, pregledniku i kolačićima. Hotjar omogućava analizu navedenih aktivnosti radi poboljšanja korisnosti stranice.

Upravljanje kolačićima

Postavke kolačića mogu se kontrolirati i mijenjati putem vlastitog internetskog preglednika. Za informacije o postavkama kolačića odaberite internetski preglednik koji koristite:

Internet Explorer

Chrome

Firefox

Opera

Safari

Postavke kolačića

Svaki korisnik ima potpunu kontrolu nad kolačićima i uvijek može sam odlučiti hoće li dopustiti njihovo pohranjivanje na svom uređaju. Ova stranica omogućuje korisnicima odabir između prihvaćanja i odbijanja kolačića. Napomena da njihovo isključivanje može uzrokovati potencijalne probleme s funkcioniranjem stranice, a neke funkcije stranice čak mogu biti onemogućene. Odbijanjem određenih kolačića korisniku može biti ograničen pristup sadržajima i funkcijama stranice. Za optimalno iskustvo i pravilno funkcioniranje stranice, preporučujemo korisnicima prihvaćanje kolačića.

Zapisnici poslužitelja

Korištenje stranice podrazumijeva slanje upita poslužitelju na kojem je pohranjena stranica. Svaki upit poslan poslužitelju zabilježen je u zapisnicima poslužitelja. Zapisnici uključuju informacije poput IP adrese korisnika, datuma i vremena poslužitelja, informacija o internetskom pregledniku i operativnom sustavu koji korisnik upotrebljava. Zapisnici se čuvaju i pohranjuju na poslužitelju. Podaci zabilježeni u zapisnicima poslužitelja nisu povezani s konkretnim osobama koje koriste stranicu, niti ih administrator koristi u svrhu identifikacije korisnika. Zapisnici poslužitelja služe isključivo kao pomoćno sredstvo za administriranje stranice, a njihov sadržaj nije otkriven nikome osim osoba ovlaštenih za administraciju poslužitelja.

Ljubljana, 17.11.2023

UVJETI POSLOVANJAPRAVILA PRIVATNOSTIKontakt
Živim kot si želim, Bojana Ivanović s.p.
Jurčkova 5 c | 1000 Ljubljana
DDV: SI86001825
Ukoliko planer ne ispuni vaša očekivanja, možete ga vratiti u roku od 14 dana.
PLANERI SE IZRAĐUJU I TISKAJU U SLOVENIJI. 
NAČINI PLAĆANJA:
menu-circlecross-circle
0
    0
    Tvoja košarica
    Tvoja košarica je praznaV trgovino